Všechny ingredience vložte do robotu s hnětacím hákem a zpracujte v hladké těsto. Trvá to asi 6-8 minut na nízké otáčky. Případně ingredience promíchejte vařečkou a pak zpracujte ručně asi 8 minut. Těsto přikryjte a nechte půl hodiny odpočinout.
Těsto rozdělte na 16 dílů (každý by měl mít okolo 50g), vyválejte kuličky a nechte 10 minut odpočinout.
Kuličky rozválejte na důkladně pomoučené pracovní ploše na co nejtenčí kulatou placku.
Pánev nebo plotýnku rozpalte na střední teplotu a tortilly nasucho pečte asi minutu z jedné a pak půl minuty z druhé strany. Budou se tvořit puchýře, tak je z druhé strany můžete trochu připlácnout, aby se propekly rovnoměrně.
Podávejte rovnou nebo nechte vychladnout na mřížce, aby se nezapařily. Zabalené do utěrky vydrží v chlebníku pár dní, ale výborně se i mrazí.